Preklady slovenčiny

Poskytujeme spoľahlivé a kvalitné preklady z/do slovenčiny za dostupné ceny. Už od roku 2008 sme tu pre vás  a radi vám zabezpečíme preklady textov z európskych a svetových jazykov do slovenčiny, ako aj  preklady zo slovenského jazyka do rôznych iných jazykov.

Čo ponúkame

Ako prebiehajú preklady z/do slovenčiny

Svoj preklad si môžete objednať za pár minút online. Do 15 minút vás budeme kontaktovať s cenovou ponukou. Okrem štandardných prekladateľských služieb vám radi ponúkneme aj predtlačovú korektúru v prípade zverejnenia textovej alebo grafickej úpravy finálnych dokumentov.

Z našej databázy viac ako 4 000 prekladateľov vyberáme tých najvhodnejších rodených hovoriacich  cieľového jazyka, ktorí majú požadovanú špecializáciu a skúsenosti s podobnými typmi prekladov. V prípade pravidelnej spolupráce vytvoríme tím prekladateľov špeciálne pre vás (alebo vašich klientov), ktorých potom prednostne využívame.

Naši špecialisti sú vám neustále k dispozícii, aby odpovedali na všetky vaše otázky.

Ako dlho trvajú preklady z/do slovenčiny

V priemere jeden prekladateľ preloží asi 8 – 12 strán denne, preto niekedy pracuje na zákazke celý tím prekladateľov a rodenýchhovoriacich, aby sme splnili Vaše požiadavky.

Ponúkame tiež expresný preklad do 24 hodín, v naliehavých prípadoch aj na počkanie.

Prečo si preklady slovenčiny objednať u nás

  • Sme prekladateľská agentúra pôsobiaca na slovenskom trhu od roku 2008 (naša česká materská spoločnosť pôsobí na českom trhu od roku 1990, kde patrí k popredným prekladateľským agentúram), odkedy sme preložili množstvo rôznych dokumentov pre viac ako 20 000 spokojných klientov pôsobiacich v rôznych odvetviach.
  • Poskytujeme špičkové prekladateľské služby vďaka tímu skúsených špecialistov a viac ako 4 000 overených prekladateľov a rodených hovoriacich.
  • Ponúkame viac ako 40 jazykových verzií našich prekladov, a to aj v expresných termínoch.
  • Máme bohaté skúsenosti s náročnými objednávkami veľkých objemov a v netradičných formátoch, ako aj s úzko špecializovanými prekladmi.
  • Vaše preklady vieme spracovať v akomkoľvek formáte a samozrejmosťou je aj grafická úprava textu vrátane profesionálnej služby DTP.